Nieuws Limburg Klanten van failliet Temco nu bij Sweco

Klanten van failliet Temco nu bij Sweco

Klanten van failliet Temco nu bij Sweco

Sweco Belgium neemt het handelsfonds over van Temco, een engineeringbureau uit Lummen dat deel uitmaakte van moederbedrijf Ecophos. De ondernemingsrechtbank afdeling Hasselt, heeft hiertoe haar akkoord gegeven na het faillissement van de vennootschap.

Temco levert voornamelijk engineering-, onderhouds- en consultingdiensten aan bedrijven in de ferro/non-ferro, chemie en food-sector. Het bedrijf werd opgericht in 1994 door Umberto Zangari en was altijd gevestigd in Lummen. De klanten kunnen nu dus terecht bij Sweco.

“Met de overname halen we meer dan een kwart eeuw relevante ervaring aan boord”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium. “Hun activiteiten passen in onze ambitie om meerwaarde te creëren voor onze klanten. Zij krijgen er heel wat expertise en nabijheid bij, en dit in een regio met een belangrijke industriële activiteit.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer