Nieuws Limburg Kleding uit Riemst en wafels uit Hasselt: beste businessplan

Kleding uit Riemst en wafels uit Hasselt: beste businessplan

Kleding uit Riemst en wafels uit Hasselt: beste businessplan

Petit Pourri, de handel in duurzame kinderkleding van Sanne Lambermon uit Riemst, is dinsdagavond uitgeroepen tot (één van de drie) winnaars van de wedstrijd Bizidee. De publieksprijs ging naar Wafl, de start-up van Giovani Oosters en Xander Hermans.

Twee op twee voor Limburg: beide genomineerden uit onze provincie werden dinsdag uit meer dan 100 eindlaureaten op het podium geroepen om een prijs in ontvangst te nemen. Eén van de 3 hoofdprijzen ging naar Petit Pourri, een atypisch label met kledij voor baby’s en kinderen (foto). Bedenker Sanne Lambermon krijgt onder meer een cheque van 1.000 euro als winnaar van de BizzBuzz Award, een bekroning voor het meest opvallende concept op vlak van ecologisch verantwoord ondernemerschap.

Nog goed nieuws was er voor Wafl, het concept van de gevulde wafels dat keukenprins Giovani Oosters en zijn compagnon overal te velde aan het uittesten zijn. De vulling heeft klassieke, maar ook heel bijzondere smaken, zoals spek en ei of bloedworst met walnoot. Wafl wint een mediabudget én een gratis vermelding op deze website! 😉

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.