Nieuws Limburg Kledinghandelaar Gerard Vossen is overleden

Kledinghandelaar Gerard Vossen is overleden

Kledinghandelaar Gerard Vossen is overleden

In Tongeren is woensdag ondernemer Gerard Vossen op 86-jarige leeftijd overleden. Dat laat zijn familie weten.

Gerard Vossen was erg gekend in Zuid-Limburg als oprichter en zaakvoerder van Vossen Damesmode in Zichen-Zussen-Bolder. Hij stond in voor de dameskleding, terwijl zijn broer parallel een imperium in mannenmode uitbouwde (Vossen Fashion in Tongeren en Hasselt, thans geleid door Guido Vossen). De winkel trok tientallen jaren klanten aan uit de wijde omgeving. Gerard Vossen en zijn vrouw Simone Valkenborgh (die vorig jaar overleed) waren echte professionals die hun cli├źnteel met raad en daad bijstonden. Een zaak zoals zij die hadden uitgebouwd, vind je haast niet meer in ons land.

De omwenteling in de detailhandel voor kleding deed het bedrijf uiteindelijk de das om. Vijf jaar geleden werden de boeken neergelegd. Gerard Vossen hield zich kranig, maar het harde werk als ondernemer eiste zijn tol: woensdag overleed hij in het bijzijn van zijn familie. Hij werd 86 jaar.

Onze oprechte deelneming.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.