Nieuws Limburg Kleuterjuf gaat nu de oudjes van dienst zijn

Kleuterjuf gaat nu de oudjes van dienst zijn

Kleuterjuf gaat nu de oudjes van dienst zijn

Tot voor kort stond Hanne Nijst nog als kleuterjuf voor de klas, maar die carrière heeft ze voorlopig on hold gezet. Op de Hasseltweg in Genk bemant ze vanaf volgend weekend derde vestiging van Hego Mobile, een bedrijf dat actief is in orthopedische hulpmiddelen, zoals rolstoelen, trapliften en rollators.

Hego Mobile is de zaak die in 2016 werd overgenomen door ondernemer Wim Weytjens. Na de vestiging in Rekem (Lanaken) opende vorig jaar een tweede afdeling in Nijlen (Mechelen). Ook daar beschikt het bedrijf over een toonzaal en technische dienst.

Om de verdere expansie gestalte te geven, zwaaien zaterdag de deuren open van de derde winkel. Aan de Hasseltweg in Genk heeft Hego Mobile alle modellen van scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen, trapliften, krukken en andere orthopedische hulpmiddelen uitgestald. Deze vestiging zal gerund worden door Hanne Nijst, echtgenote van Wim Weytjens. Ze zet hiervoor haar loopbaan als kleuterjuf aan de kant. Van dienstverlening aan de allerkleinsten naar de alleroudsten: dat mag je een spectaculaire carrièreswitch noemen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.