Nieuws Limburg KMO zet al 11e Ford-werknemer op de loonlijst

KMO zet al 11e Ford-werknemer op de loonlijst

KMO zet al 11e Ford-werknemer op de loonlijst

Yontec, een firma in industrieel onderhoud met hoofdzetel in Hasselt, heeft al 11 Ford-medewerkers in dienst genomen. Het snelgroeiende bedrijf van Davy Jonckers en Peter Manet ziet wel heil in de technische competenties van de Ford-werknemers. “Als amper 250 van de 20.000 kmo’s die Limburg rijk is, ons zou nadoen, is het probleem van Ford al grotendeels opgelost,” zegt Davy Jonckers. “Wij geloven sterk dat er in de groep van mensen die straks worden ontslagen, voldoende talent zit om de leemtes in het huidige aanbod van de arbeidsmarkt in te vullen.”

bestelwagens YontecYontec zoekt trouwens nog een 20-tal extra technici. “Die zullen onze nieuwe regio’s Antwerpen/Kempen en Vlaams-Brabant/Brussel moeten versterken,” aldus Jonckers. De klanten nemen daar zodanig snel toe dat een forse uitbreiding zich opdringt. Uiteraard zijn ook Ford-werknemers die deze verplaatsingen willen doen, meer dan welkom.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.