Nieuws Limburg Koekjes De Strooper in Limburgs roomijs

Koekjes De Strooper in Limburgs roomijs

Koekjes De Strooper in Limburgs roomijs

Ijsfarbrikant Crème de la Crème in Hasselt pakt uit met een aantal nieuwigheden: “We mogen met fierheid aankondigen dat we een roomijs gaan maken van de erg bekende koekjes van Jules De Strooper (JDS),” zegt Anne-Catherine Nulens, sales- en marketingmanager bij het bedrijf. Er komen vier nieuwe soorten ijs als afgeleide van de JDS-producten op de markt: “Het gaat om de wereldberoemde ‘kletskoppen’, de Natuur Boterwafel (foto), het ijs van amandelkoekjes en die van het gemberkoekje.”

Daarnaast wil Crème de la Crème meesurfen op een nieuwe trend de sector: Frozen Yoghurts. Dit zijn producten als yoghurtijs natuur, met kersen, bosvruchten of abrikozen. Zaakvoerder Rik Zweegers is in zijn nopjes: “Samenwerken met topfabrikanten in de voedingssector is niet alleen een mooie referentie, maar opent ook deuren naar een internationaal pubiek. We kijken er alvast met gezonde ambitie naar uit!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.