Gekende crèmerie krijgt andere invulling
Het Keysel Creymke, het artisanaal ijssalon van de Diepenbeekse ondernemersfamilie Blokken, zal in de loop van het komende jaar omgevormd… Lees meer
Ijsfarbrikant Crème de la Crème in Hasselt pakt uit met een aantal nieuwigheden: “We mogen met fierheid aankondigen dat we een roomijs gaan maken van de erg bekende koekjes van Jules De Strooper (JDS),” zegt Anne-Catherine Nulens, sales- en marketingmanager bij het bedrijf. Er komen vier nieuwe soorten ijs als afgeleide van de JDS-producten op de markt: “Het gaat om de wereldberoemde ‘kletskoppen’, de Natuur Boterwafel (foto), het ijs van amandelkoekjes en die van het gemberkoekje.”
Daarnaast wil Crème de la Crème meesurfen op een nieuwe trend de sector: Frozen Yoghurts. Dit zijn producten als yoghurtijs natuur, met kersen, bosvruchten of abrikozen. Zaakvoerder Rik Zweegers is in zijn nopjes: “Samenwerken met topfabrikanten in de voedingssector is niet alleen een mooie referentie, maar opent ook deuren naar een internationaal pubiek. We kijken er alvast met gezonde ambitie naar uit!”
Het Keysel Creymke, het artisanaal ijssalon van de Diepenbeekse ondernemersfamilie Blokken, zal in de loop van het komende jaar omgevormd… Lees meer
Ben Bijnens is de nieuwe VP Operations - General Manager van Coca-Cola in Noord-Europa. De Wellenaar is niet de eerste… Lees meer
Onder impuls van Hasselaar Steven Vavedin - telg van de bekende Limburgse ondernemersfamilie Vavedin - trad speculoosfabrikant Vermeiren Princeps de… Lees meer
Glocom, de projectafdeling van Veldeman Bedding uit Oudsbergen, heeft 2 grote contracten in de wacht gesleept. Niet alleen mogen de… Lees meer
Abo Global, het bedrijf uit Beringen dat wordt geleid door Jeffrey Alenus, heeft Bart Jacobs aangetrokken als Group Finance &… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen