Nieuws Limburg Koelmachines voor voetballers zoeken vers geld

Koelmachines voor voetballers zoeken vers geld

Koelmachines voor voetballers zoeken vers geld

De Diepenbeekse producent van medische koelmachines EMC Medical Instruments is op zoek naar nieuwe investeerders. Dat schrijft het weekblad Trends. Op 21 maart moeten de aandeelhouders zich uitspreken over een herstelplan. Nieuwe investeerders moeten vervolgens vers kapitaal binnenbrengen om de toepassing van EMC, de ThermoGuider, die onder meer gebruikt wordt om spierletsels bij sportlui te helen, op de markt te lanceren. Onder meer Jelle Van Damme zou pas nog met het apparaat zijn revalidatie bespoedigd hebben. Het toestel zou positief onthaald worden in de sportmedische wereld, maar heeft een zetje nodig om zijn weg naar een groot publiek te banen. (Lees eerder artikel hierover hier).

Trends heeft uitgevlooid dat het herstelplan volgt op turbulente maanden bij EMC. In september kreeg stichter-gedelegeerd bestuurder Koenraad Kunnen (47) gezondheidsproblemen, waarna nog tijdens zijn behandeling zijn mandaat werd beëindigd. Zijn opvolger, Erik Vanderstraeten, werd vier maanden later ontslagen. Medio februari werden dan twee nieuwe gedelegeerde bestuurders benoemd: KV Mechelen-bestuurslid Christian Deprez en Stephan Raemaekers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.