Nieuws Limburg Kokima maakt eventlocatie van 't Rood Kasteel

Kokima maakt eventlocatie van 't Rood Kasteel

Kokima maakt eventlocatie van 't Rood Kasteel

De organisator van avontuurlijke activiteiten Kokima gaat 13 jaar na de opstart in het Domein Bokrijk, nu ook het domein van ’t Rood Kasteel in Kortessem gebruiken als bedrijfslocatie. Het evenementenbureau zal vanuit deze historische site voortaan focussen op corporate events, zoals outdoor activiteiten, creatieve vergaderconcepten, productpresentaties, kooksessies, enzovoort. “We zullen daarbij afstappen van de naam ’t Rood Kasteel en in de communicatie spreken van Kokima Meeting & Event Locatie,” zegt marketing- en IT-verantwoordelijke Yannick Van de Weerd . “Het is immers voor die doeleinden dat het 7 hectare grote domein zal gebruikt worden.”

Voor deze locatie mikt Kokima op groepen van 50 tot 400 personen. “We merken dat kleinere groepen terecht kunnen in horecazaken en voor grotere events locaties bestaan als de Grenslandhallen of Hangar 58,” aldus nog Van de Weerd. “Vandaar dat wij focussen op het tussensegment, waarvoor nog ruimte is in het aanbod.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.