asapbroeders-2

Kom naar de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar

JCI Limburg

reikt op 21 maart 2011 de 14de Award JCI Limburg uit. Deze award geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI, Junior Chamber International.

JCI verwacht u op 21 maart vanaf 18u30. Eerst blikt Jo Nelissen (CEO ABN Klimatisatie), winnaar van de wereldwijde JCI Creative Young Entrepreneur Award 2010, terug op een schitterend jaar. Bert Kruismans, allerslimste mens van de wereld, zorgt voor een intermezzo, waarna het woord is aan Bob Verbeeck (CEO Golazo) met “Sport is big business”

Het hoogtepunt van de avond is uiteraard de voorstelling van de 4 genomineerden en de uitreiking van de Award Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar. Luc Thys zal het juryverslag toelichten.

Daarna is alle ruimte voor netwerking op dit topevenement.

Meer informatie en inschrijven via jci-limburg

De vier genomineerden zijn:

Joris & Ruben Peumans. ASAP HR Group biedt een brede waaier van HR-diensten: vaste en tijdelijke jobs, selectie en rekrutering, outplacement, sociaaljuridisch advies, personeels- administratie, loonbeheer en de ontwikkeling van HR-softwaresystemen. De ASAP HR Group telt 58 kantoren verspreid over heel België en stelt ongeveer 270 mensen tewerk.

Jochim Aerts, Race Productions - Ridley. “Gestart in 1990 met het bouwen van fietsframes in de garage van de ouderlijke woning. Zeven jaar later werd “Ridley” geboren om in 2005 uit te groeien tot wereldwijd technologisch marktleider in high-end racefietsen. Ridley heeft zo de status verworven van “fastest bike in the World” door het introduceren van aerodynamica in de fietsindustrie en de technologische vooruitgang van carbon of kevlar voor 100 % te benutten.

Robin Bruninx.
Encon, opgestart in 2002, helpt industriële bedrijven om energie te besparen en begeleidt bedrijven die investeren in hernieuwbare energie.
Naast de studie helpt Encon bedrijven ook bij de praktische implementatie van de plannen en heeft daarvoor 25 gespecialiseerde ingenieurs in huis.

Bart Van De Sompel, Trius. Exact tien jaar geleden werd Trius geboren in een ruimte van amper 8 m². Vandaag is Trius met meer dan 2.000 m² verspreid over 3 filialen één van Limburgs grootste spelers op de markt van ICT, kantoorbenodigdheden, telefonie en printing. Een team van 30 medewerkers garandeert een perfecte service aan meer dan 2.000 klanten binnen én buiten Limburg.

Meer informatie en inschrijven via jci-limburg