Nieuws Limburg Koning wacht op vliegtuig in interieur van Convents

Koning wacht op vliegtuig in interieur van Convents

Koning wacht op vliegtuig in interieur van Convents

Wie recent veel Nederlandse nummerplaten in Beringen heeft opgemerkt, mag ervan uitgaan dat vele Noorderburen de toonzaal van interieurbouwer Convents zijn komen bezichtigen. “We hebben in Nederland een afdeling opgericht die zich exclusief richt op ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, rustoorden en kinderdagverblijven,” zegt gedelegeerd bestuurder Tony Quintens. “Speciaal voor die sectoren hebben we bovendien een prachtige toonzaal gebouwd in Beringen, waar we veel geïnteresseerde directies over de vloer krijgen (zie foto’s). Met een project van 163 kamers in Rotterdam, hebben we in Nederland alvast een uitstekende referentie.”

De groep Convents, waartoe ook Icon, Crea Decor en de vestiging in Slovakije behoort, merkt een duidelijke opwaartse trend in de conjunctuur. “Hoewel we achteraan in de bouwketen zitten, neemt het aantal dossiers gestaag toe,” zegt Tony Quintens nog. “We verwachten een goed jaar, en kijken vooral hoopvol uit naar 2012.”

Met alle bedrijven samen stelt Convents vandaag zowat 120 mensen tewerk. De omzet voor de nv Convents Products bleef stabiel rond 15 miljoen euro. Recente prestigeprojecten zijn onder meer de Cegeka-torens tussen het provinciehuis en Kinepolis Hasselt, de Financietoren in Brussel en de Koninklijke Salons op de luchthaven van Zaventem.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.