Nieuws Limburg Konings koopt sappenfabriek van Hero

Konings koopt sappenfabriek van Hero

Konings koopt sappenfabriek van Hero

De Limburgse drankengroep Konings gaat in het Nederlandse Breda de sappenfabriek van de Zwitserse groep Hero overnemen. Hero haalt ‘strategische redenen’ aan als motief om de productievestiging in Breda uit te besteden, want Konings zal er de huidige Hero-producten blijven maken. In de fabriek werken 50 mensen.

Hero Benelux werd in 1914 opgericht, toen de Hero-oprichters Henkel en Roth en samenwerkingsverband afsloten met de groente- en fruithandelaar Jansen in Breda. Hero is een Zwitsers familiebedrijf dat fruit en kindervoedingsproducten verkoopt onder de merknamen Hero, Hero Baby en Organix.

De Konings-groep is gespecialiseerd in de productie van ciders, sappen, cocktails, koolzuurhoudende en gedistilleerde dranken, en dit afgevuld in zowel blik, glas als tetra-packs. Het bedrijf stelt momenteel 300 mensen tewerk in vestigingen in Zonhoven en Borgloon.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.