Nieuws Limburg Koppel levert ferm tenten bij het leger

Koppel levert ferm tenten bij het leger

Koppel levert ferm tenten bij het leger

Niet dat ze daar zelf geen tenten hebben, maar Defensie laat voor alle evenementen de tenten aanrukken van Party Constructions uit Hasselt. Het bedrijf van Andy van de Winckel (37) en Katrien Vancluysen (36) heeft 5 jaar na de oprichting een lucratief meerjarencontract met ‘Het Leger’ afgesloten.

Zoals wel vaker in de business, begon het met een hobby: Andy van de Winckel ging toevallig ergens een tentje plaatsen, en voor hij het goed besefte, was de bal aan het rollen. Hij kreeg zodanig veel opdrachten dat hij zijn job als analist-progammeur inruilde voor een baan in het onderwijs. “Dat was beter te combineren”, lacht hij. Intussen heeft Party Constructions al podia en constructies geleverd voor grote festivals, sportevenementen en tv-shows. Dat maakte hulp noodzakelijk en zo kwam echtgenote Katrien Vancluysen de rangen versterken voor de boekhouding en het commerciële aspect. Er werd stevig geïnvesteerd in extra materiaal, met nog grotere opdrachten tot gevolg.

“Een eerste mijlpaal in onze jonge geschiedenis is het binnenhalen van een meerjarig contract voor de evenementen van Defensie”, zegt van de Winckel. “We haalden de opdracht binnen na een Europese aanbesteding. Vooral onze focus op veiligheid heeft hoge ogen gegooid.”

Voorlopig doet Party Constructions voor het plaatsen van de materialen een beroep op freelancers en jobstudenten. “Maar lang kan dat niet meer duren, binnenkort zullen we toch een eerste medewerker in dienst moeten nemen”, zegt Katrien Vancluysen.

De ambitie van de twee jonge wolven is het aantal klanten nog op te drijven, onder meer door over de grens te gaan kijken. “We willen niet de grootste worden, maar wel de referentie op vlak van veiligheid en creativiteit”, zeggen de twee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.