Nieuws Limburg Kortrijkse advocatenkantoor K law opent kantoor in Antwerpen

Kortrijkse advocatenkantoor K law opent kantoor in Antwerpen

Kortrijkse advocatenkantoor K law opent kantoor in Antwerpen

KORTRIJK – Het Kortrijkse advocatenkantoor K law opent een nieuw bureau in Antwerpen. Het wordt het vierde eigen filiaal, want K law heeft al vestigingen in Brussel, Kortrijk en Hasselt.

De stap naar Antwerpen heeft zo zijn reden. “Het is de bedoeling om het cliënteel uit de regio Antwerpen nog beter te adviseren, en dat kan best door ter plaatse aanwezig te zijn”, weet Thomas De Clerck, één van de advocaten bij K law. “Door ook een kantoor in Antwerpen te openen beoogt K law haar positie als vertrouwd aanspreekpunt en one-stop-shop inzake juridische dienstverlening in de regio te versterken.” Het netwerk van K law (www.klaw.be) telt nu een zestigtal advocaten met een gedegen track record op het gebied van vennootschaps- en contractenrecht, arbeidsrecht, commercieel recht, vastgoedrecht, publiek recht, bank- en financieel recht en fiscaal recht.

Het Antwerpse bijhuis zal worden geleid door Alexis Ceuterick, die al eerder lid was van de Antwerpse balie. Hij is ook partner bij de associatie. Tim Fransen, Christophe Piette, Mathias de Backer en Thomas Sterk zullen ook deel uitmaken van het Antwerpse team dat bovendien nog continu op zoek is naar versterking. Het kantoor bevindt zich aan de Borsbeeksebrug (Post X-site) en wordt gekenmerkt door een centrale ligging op het kruispunt van de Antwerpse Ring, de Singel en het NMBS-station van Berchem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.