Nieuws Limburg Kosten en tijd besparen met personeelsdienst op maat van Solut

Kosten en tijd besparen met personeelsdienst op maat van Solut

Kosten en tijd besparen met personeelsdienst op maat van Solut

Een goed personeelsbeleid is cruciaal voor elk bedrijf. Zonder tevreden personeel, ook geen tevreden klanten. Laat het HR-beleid nu net vooral voor kmo’s een pijnpunt zijn omdat ze hier te weinig aandacht aan kunnen besteden. HR-specialist Solut uit Sint-Truiden biedt voor u de oplossing. “Wij ontzorgen u van de personeelstaken. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook veel geld. Al vanaf vier uur per maand komt een van onze specialisten ter plaatse voor een personeelsbeleid op maat”, zegt zaakvoerster Mireille Vandevorst.

Omvangrijk takenpakket

Solut biedt een dienstenpakket aan dat veel verder gaat dan enkel lonen betalen of personeelsadministratie. “Klopt”, stelt Vandevorst. “  Solut zorgt voor de geschikte persoon op de juiste stoel. Wij helpen met het uitzoeken van de noden en bij het openstellen van functies, met respect voor de waarden en normen en door het uitvoeren van een assessment op KernTalenten in combinatie met kennis en kunde.  Teamcoaching is eveneens een aspect dat wij onder de loep nemen. Solut motiveert de werknemers door het in kaart brengen van hun talenten en zet elke werknemer aan om hierop in te zetten. Heeft hij of zij wel de juiste functie binnen de firma? Wij sturen bij zodat uw werknemer zijn job met veel plezier en passie doet. Kortom, een win-winsituatie: zowel u als uw personeel zijn tevreden.”

Kosten- en tijdbesparend

Taken die Solut u eveneens uit de handen neemt of mee begeleidt, zijn optimaliseren van lonen, het voeren van efficiëntie- en uit dienstgesprekken, beleiden & regels opstellen en implimenteren, geven van opleiding, meedenken op strategisch vlak, … “Veel werkgevers zijn hier niet mee bezig omdat ze er veelal de tijd niet voor hebben. Ons doel is de vertrouwenspersoon te zijn tussen werkgever, werknemer en het sociaal secretariaat. Op die manier kan onze klant de tijd die hij bespaart, besteden aan zijn corebusiness. Ook voeren wij bij de bedrijven een kostenbesparende audit uit opdat alle personeelsprocessen optimaal verlopen en het sociaal-juridisch correct is. Dit voorkomt boetes bij sociale inspecties en wijst de werkgevers ook de weg naar de subsidies waar ze recht op hebben. Afhankelijk van de vraag en of het nu op lange termijn of projectmatig is, komen wij bij u aan het bedrijf vanaf een minimum van vier uur per maand. Onze slogan? “Ondersteuning & Vertrouwen, met mensen als motor in uw bedrijf. Step in the Formule1-seat and get the job done!”

www.solut-hr.be
solut.bvba@gmail.com
0496 40 89 50
Solut is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille en VDAB-loopbaancheques

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.