Nieuws Limburg KPMG opnieuw in verhuisdozen na verdubbeling

KPMG opnieuw in verhuisdozen na verdubbeling

KPMG opnieuw in verhuisdozen na verdubbeling

Drie jaar geleden trok KPMG van het Ilgat naar zijn nieuwe vestiging aan de Herkenrodesingel in Hasselt. Toen telde de adviesverlener 50 medewerkers in Hasselt. Na een verdubbeling van het aantal collega’s, is KPMG opnieuw aan een ander kantoor toe. Dat bevindt zich vlakbij op de hoogste verdieping van het nieuwe Proximus-gebouw.

“We tellen nu al 95 medewerkers. Tegen september zullen we met meer dan 100 zijn. Daarmee zijn we de grootste van de ‘big four’ (Deloitte, KPMG, PwC en EY) in Limburg”, maakt fiscalist en vennoot Eric Warson van KPMG zich sterk. Ook het advocatenkantoor K law neemt zijn intrek op de bovenste verdieping, onder leiding van Frank Cleeren.

“Limburg groeit flink”, verklaart Warson de sterke opmars. “Alle indicatoren in Limburg springen op groen: economische groei, handel, investeringen, R&D en werkgelegenheid. Je merkt dat er een positieve vibe is in de provincie dankzij de talrijke initiatieven zoals SALK en de vele start-ups. KPMG springt op die kar. We geloven volop in de sterktes van onze Limburgse ondernemingen. Bovendien vinden velen de weg naar Brussel en Antwerpen te moeilijk geworden.”

Toch zijn er volgens Warson nog vele uitdagingen:
– Mens en mobiliteit (flexibele verloning, war for talent en duurzame mobiliteit)
– Groei (fusies, overnames, samenwerking en ondersteuning van het management)
– Digitalisering (cyberveiligheid, GDPR, digitale transformatie)
– Internationalisering (nieuwe buitenlandse markten)

Het is dan ook op die aspecten dat KPMG vanuit de nieuwe stek zijn klanten zal ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.