Nieuws Limburg KRC Genkt helpt H.Essers om team samen te stellen

KRC Genkt helpt H.Essers om team samen te stellen

KRC Genkt helpt H.Essers om team samen te stellen

Hoewel ze zelf nog een vacature hebben voor een diepe spits, gaat KRC Genk een handje toesteken om 500 nieuwe medewerkers te zoeken voor de logistieke groep H.Essers.

H.Essers is al jarenlang koploper in Limburg qua aantal aanwervingen. En de uitbreiding gaat verder, want de logistieke dienstverlener heeft 500 vacatures openstaan. Meer specifiek worden er voor de nieuwe activiteiten op de voormalige Ford-site mensen gezocht met specialisatie in warehousing, transport en stafdiensten.

Om de jobs in te vullen, doet H.Essers een beroep op de hele KRC Genk-community. Samen met de Limburgse topclub zal een rekruteringscampagne worden opgezet waarbij supporters en spelers zelf straffe kandidaten kunnen aanreiken voor een job bij H.Essers.

De spelers van KRC Genk zullen een belangrijke rol spelen in de campagne. Zo zullen Mark McKenzie, Maarten Vandevoordt en Mike Trésor verschillende jobs uitproberen bij H.Essers. Voetbaltalent hebben ze voldoende, maar hebben ze ook de juiste competenties om heftruckchauffeur, truckchauffeur, IT’er of één van de vele andere functies op te nemen? Misschien wel, al zitten er ongetwijfeld nog veel meer geschikte profielen in de ruime KRC Genk-community. Iedere supporter die een nieuwkomer bij H.Essers aanbrengt, mag samen met de uitverkoren kandidaat, een wedstrijd volgen in de business seats, inclusief diner.

De referral-campagne is naar verluidt uniek in de Belgische sportwereld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Genk
Genk

Nico stapt in Annelies & Co

Annelies Bakos en Nico De Baerdemaeker bundelen voortaan de krachten in het 'human engagementbedrijf' Annelies & Co. Sinds kort hebben… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.