Nieuws Limburg Kredo investeert miljoen euro in Lummen

Kredo investeert miljoen euro in Lummen

Kredo investeert miljoen euro in Lummen

Keukenfabrikant en schrijnwerkerij Kredo uit Heusden-Zolder zal eind januari verhuizen naar een nieuwbouw in Lummen. “We waren nu op een aantal plaatsen aan het huren, en hebben daarom beslist om zowel de toonzaal, het magazijn en de kantoren onder één dak te brengen in Lummen,” zegt zaakvoerder Diane Truyers. “Het project neemt een ruimte van ongeveer 1000 m2 in beslag en vergt een totale investering van een miljoen euro.”

Diane Truyers

Kredo heeft ambitieuze plannen met het nieuwe gebouw aan het Klaverblad. “Er komt onder meer een kookatelier en een modelappartement, waar we onze klanten kunnen tonen wat je op een beperkte ruimte allemaal kunt doen,” legt Diane Truyers uit. “Dit niet alleen voor onze keukens, maar ook voor het andere maatwerk dat wij in eigen schrijnwerkerij maken, zoals dressings, meubilair, trappen of binnendeuren.”

Met de nieuwe bedrijfsgebouwen van sanitair- en verwarmingsbedrijf Desco, vlak in de buurt, wil Kedro bouwers en verbouwers aanmoedigen voor een one-stop-shop.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.