Nieuws Limburg Kriekels neemt zelf roer in handen bij Jaga

Kriekels neemt zelf roer in handen bij Jaga

Kriekels neemt zelf roer in handen bij Jaga

Jan Kriekels jr., eigenaar van radiatorenfabrikant Jaga in Diepenbeek, heeft grote schoonmaak gehouden in zijn directie. Zowel de productiedirecteur als de HRM-directeur werden bedankt voor bewezen diensten. Ook CEO Kenneth Van De Velde zit volgens ingewijden op de wip en moet alvast zijn functie van algemeen directeur inleveren.

Jan Kriekels gaat zelf meer de touwtjes in handen nemen. Het is geen geheim dat Jaga moeilijke tijden doormaakt. Waar de thuismarkt in België in 2010 nog enigszins stand wist te houden, klapte de omzet in buurlanden als Duitsland en Nederland in elkaar. Met het aanboren van nieuwe markten, zoals Turkije en de voormalige Sovjetstaten, is er weer commercieel perspectief. Maar blijkbaar gelooft Kriekels niet dat het huidige team in staat is om voor de ommekeer te zorgen.

“Deze beslissingen zijn het gevolg van een nieuwe organisatiestructuur die het bedrijf heeft uitgetekend om zich sterker te wapenen voor de toekomst,” zegt Communication Manager Anneleen Jacobs. “We zijn ervan overtuigd dat de focus van Jaga nog meer moet liggen op productontwikkeling, en dan vooral op innovatieve technologie. Daar ligt vooral onze sterkte en die moeten we meer dan ooit gaan uitspelen. De organisatie moet in functie daarvan worden aangepast, en de recente beslissingen zijn daar een eerste uiting van. In de komende maanden zal het hele plaatje duidelijk worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.