Nieuws Limburg Kriekels opent nieuwe vestiging in Praag

Kriekels opent nieuwe vestiging in Praag

Kriekels opent nieuwe vestiging in Praag

Jaga, producent van allerlei duurzame verwarmingsoplossingen, opent een nieuwe vestiging in Tsjechië. Meer bepaald zal het bedrijf van Jan Kriekels een showroom openen in Aviatica, het eerste gebouw van een nieuwe, prestigieuze stadswijk in Praag. Blikvanger van deze wijk is de beroemde vliegtuigmotorenfabriek Walter, die tot het industrieel erfgoed behoort. Jaga is er door projectontwikkelaar Penta uitgekozen om overal de energiebesparende klimaatoplossingen te verzorgen.

JagaAviatica1Jaga opent er niet alleen een showroom en adviescentrum. Het Diepenbeekse bedrijf mocht er tot dusver in het Aviatica-gebouw al 700 Mini Canal-inbouwoplossingen leveren, alsook 956 vrijstaande Mini’s en 50 Strada-wandmodellen plaatsen. Daarna volgen onder meer de verwarming, koeling en ventilatie voor 800 woningen en appartementen die nog in aanbouw zijn.

Jaga stelt een 600-tal mensen tewerk en realiseert een omzet van 60 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.