Nieuws Limburg Kriekels verhuist R&D-afdeling naar Thor Park

Kriekels verhuist R&D-afdeling naar Thor Park

Kriekels verhuist R&D-afdeling naar Thor Park

Verwarmingsproducent Jaga uit Diepenbeek zal binnen enkele weken de R&D-afdeling van het bedrijf onderbrengen in de IncubaThor, een centrum voor creatieve, technologische energiebedrijven in Waterschei (Genk). Wie CEO Jan Kriekels kent, weet hoeveel belang hij hecht aan innovatie (R&D), wat dus inhoudt dat het hart van zijn bedrijf vanuit Genk zal opereren. Ook de spin-off Greenforce krijgt een stek in de IncubaThor.

jan kriekels VIERKriekels legt uit waarom: “Het is de bedoeling om op deze site innovatieve bedrijven, studiebureaus en wetenschappelijke instellingen samen te brengen die actief zijn in de sector van hernieuwbare energie en smart cities. Hierdoor ontstaat de opportuniteit om een goede kruisbestuiving in creativiteit en technologie te stimuleren vanuit wetenschap en praktijk. Op termijn komt er op de Thor site zelfs een volledige technische scholencampus. Kortom, de unieke plaats om werk te maken van ‘Building Bridges’, één van de waarden in mijn boek Innovate or Die. Het is één van de hoekstenen in mijn visie om een duurzame toekomst te verzekeren. We kunnen hier dus niet ontbreken.”

De productie en alle andere ondersteunende diensten blijven uiteraard wel in Diepenbeek.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.