Nieuws Limburg Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens een jubileumfeest in de gloednieuwe kantoor- en atelierruimte.

Jaraco is het bedrijf van Geert Janssen, met specialisatie in staal- en betonbouw. Vorig jaar kwam er na de overname van Vanwynsberghe een ruwbouwaannemer voor residentiële projecten bij. Met Jamec beschikt de groep over een inhouse staalatelier. De opdracht voor de nieuwe directeur Kris Knaepen is duidelijk: “Het is aan mij om de integratie van Vanwynsberghe verder vorm te geven, de synergieën tussen de drie bedrijven maximaal te benutten en de groei van de groep te verzekeren.”

Kris Knaepen heeft al heel wat watertjes doorzwommen. “Ik klom op van werfleider bij Cordeel via projectleider naar technisch directeur bij Vanhout. De laatste jaren was ik aan de slag als projectdirecteur bij Vanhout, waar ik een portefeuille beheerde van 30 miljoen euro. Voor mij is dit een logische volgende stap in mijn carrière. De job van algemeen directeur is breder dan het puur technische, maar ik kan terugvallen op mijn ervaring in het managementteam van Vanhout. Vooral de enorme diversiteit van projecten trekt me aan in deze uitdaging.”

Eigenaar Geert Janssen ziet de aanwinst helemaal zitten: “Kris is de geknipte man om de groei van Jaraco, Vanwynsberghe en Jamec verder te begeleiden. Doordat ik het operationele wat meer kan loslaten, komt er tijd vrij om me te focussen op het strategische.”

De groei wordt tevens gekenmerkt door de nieuwe kantoor- en atelierruimte die Jaraco na een investering van 1,5 miljoen euro, weldra in gebruik zal nemen. Dit heuglijke feit valt samen met het 20-jarig bestaan van het aannemingsbedrijf. “De uitbreiding is bijna een feit”, aldus Geert Janssen. “De werken hebben vertraging opgelopen door corona en wateroverlast, maar eind dit jaar is het eindelijk zover. Dan huldigen we de nieuwe ruimte in met een personeelsfeest ter ere van ons jubileumjaar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.