Nieuws Limburg Krok gaat uitdaging op Genkse stadsplein aan

Krok gaat uitdaging op Genkse stadsplein aan

Krok gaat uitdaging op Genkse stadsplein aan

Het restaurant Krok, vorige maand nog uitgeroepen tot Limburgse Starter van het Jaar, gaat verhuizen naar het horecagedeelte van de Genkse bibliotheek. Een hele uitdaging, want de vorige 2 uitbaters van het pand werden allebei failliet verklaard.

Krok heeft de wind in de zeilen. Het bedrijf werd een jaar geleden opgericht door Kaatje Goyens. In enkele maanden tijd werd een trouw cliënteel opgebouwd en groeide Krok uit tot een gevestigde waarde. Het succes is Unizo Limburg niet ontgaan, want de specialist in croques werd op 4 maart jongstleden nog uitgeroepen tot Starter van het Jaar.

Tijd voor een nieuwe stap, moet Kaatje Goyens gedacht hebben. Ze ondertekende een overeenkomst met Stad Genk over de huur van de horecazaak die aan de Genkse bibliotheek is gevestigd. In het pand was tot voor kort Bar Bib gevestigd, dat net zoals de voorganger TVL Café, failliet werd verklaard.

Krok is vastberaden om het beter te doen op het Genkse stadsplein en opent nog eind deze maand de nieuwe zaak.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.