Nieuws Limburg Kumpen creëert 35 jobs in Wallonië

Kumpen creëert 35 jobs in Wallonië

Kumpen creëert 35 jobs in Wallonië

De Limburgse bouwgroep Kumpen investeert 2,5 miljoen euro in een nieuwe vestiging in Fleurus en creëert daarmee 35 nieuwe jobs. Kumpen slaagde er vorig jaar ook in zijn omzet met ruim 20 procent te doen stijgen. “Goed werken en het werk zoeken waar het is,” is volgens algemeen directeur Johan Ceyssens het recept.

Johan CeyssensKumpen is in Wallonië actief sinds 1996 en niet zonder succes. “Wallonië is voor ons een belangrijke markt,” aldus algemeen directeur Johan Ceyssens. “De divisies voor wegenbouw en renovatie van pijpleidingen en rioleringen zijn momenteel goed voor 30 procent van de totale omzet. De algemene bouw in Wallonië is voorlopig nog goed voor 15 procent van onze omzet, maar ook hier willen we naar 30 procent.” Van de 340 werknemers zijn er 60 werkzaam in Wallonië actief maar daar komt straks verandering in. Kumpen bouwde in Fleurus een nieuw complex met kantoren en opslagruimte. Dankzij de investering van 2,5 miljoen euro worden in de regio op korte en middellange termijn 35 nieuwe banen gecreëerd. Het gebouw kwam tot stand met behulp van de modernste energietechnieken en is daarom volledig passief.

Kumpen boekte vorig jaar een omzet van 124 miljoen euro. Het was dus een boerenjaar voor het bouwbedrijf. In 2012 was er noch een omzet van 102 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.