Nieuws Limburg Kumpen laat 10.000 zorgverleners gratis binnen

Kumpen laat 10.000 zorgverleners gratis binnen

Kumpen laat 10.000 zorgverleners gratis binnen

Jean-Luc en Patricia Kumpen, zaakvoerders van de nagelnieuwe luxe-wellness Elaisa in Maasmechelen/Dilsen-Stokkem, tonen hun hart. Als de crisis voorbij is, mogen maar liefst 10.000 verpleegkundigen en dokters gratis het complex bezoeken.

“Wij geloven dat hulpverleners over heel de wereld veel dienstbaarheid en liefde tonen voor hun medemens”, aldus Jean-Luc en Patricia, die ook Fashion Point en heel wat andere kledingwinkels uitbaten. “Hieruit halen ze de kracht om alle mensen te helpen met de middelen die er zijn. Toch is het ook belangrijk dat we allemaal op onze eigen manier zorg dragen voor elkaar met een gebaar – klein of groot – en een vriendelijk woord. Omdat Elaisa Energetic Wellness symbool staat voor vereniging en eenheid, wensen wij een ondersteunende bijdrage te leveren aan deze humanitaire crisis.”

Het koppel nodigt maar liefst 10.000 artsen en verpleegkundigen vanuit Belgische en internationale ziekenhuizen uit, die rechtstreeks betrokken zijn bij Covid-19, om een dag te verblijven in Elaisa Energetic Wellness. “We schenken 5.000 dag-entrees (twv. 45 euro) aan artsen en verpleegkundigen uit België en 5.000 aan collega’s uit het buitenland”, zeggen de zaakvoerders. “Elke arts en verpleegkundige die vandaag in die levensbelangrijke zorg voorziet, kan zich inschrijven om vanaf 30 april te komen genieten van een dag rust en ontspanning. Een dag om terug op krachten te komen en te herbronnen. Zodat ze daarna hun verzorgende taken opnieuw met evenveel passie kunnen uitoefenen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer