Nieuws Limburg Kunstzinnige dames gaan teambuildings opzetten

Kunstzinnige dames gaan teambuildings opzetten

Kunstzinnige dames gaan teambuildings opzetten

Twee creatieve Limburgse vrouwen, Laura Bertrands (Hasselt) en Julie Van Aelst (Genk), starten dit najaar met een concept voor creatieve teambuildings. Onder de naam Artravak gaan ze groepen van collega’s begeleiden, die tijdens een kunstzinnige workshop, de teamgeest willen versterken.

Laura geeft sinds 2017 beeldende workshops en is daarbuiten actief als grafisch ontwerpster en kunstenares (Studio Berella). Ze leerde Julie kennen in de Genkse Academie voor Beeldende Kunst & Media, waar die laatste lesgeeft. Julie is tevens zelfstandig keramiste.

Onder de naam Artravak zullen de creatieve dames teambuildings op maat aanbieden. “In een warme sfeer waar eigenheid, proces, experiment, humor en speelsheid centraal staan”, vertellen ze. “Iedereen is welkom: alle mogelijke bedrijven, organisaties, schoolteams of andere groepen van mensen die onderling versterkt willen worden of gewoon een dag fun voor ogen hebben.” Artravak werkt voor de catering samen met La Casetta in Hasselt.

Strandstoelen
En nog een project op de kruising tussen kunst en ondernemerschap: TransaRtlantic is een initiatief van Art&Advice (Luc Theuwis, Hasselt) en White Light (Marcel Engelen, Genk). Ze hebben 30 kunstenaars gevraagd om een unieke print te maken, die door White Light op het zeil van een strandstoel wordt gedrukt. Zo krijg je een uniek product dat de staycation kleur geeft…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer