Nieuws Limburg Kuppers en Thuwis gaan winkeltje spelen. Net nu…

Kuppers en Thuwis gaan winkeltje spelen. Net nu…

Kuppers en Thuwis gaan winkeltje spelen. Net nu…

De gekende koffiebranderij Monx opent in het centrum van Zonhoven de eerste fysieke winkel. De coronacrisis heeft de beslissing van zaakvoerders Jan Kuppers en Wilfried Thuwis versneld.

“Normaal zouden we pas openen in januari wanneer onze koffiebrander helemaal operationeel is, maar we hebben beslist nu al open te gaan”, zeggen Jan Kuppers en Wilfried Thuwis. “Vooral om de koffieproducten rechtstreeks te kunnen aanbieden en om een afhaalpunt te hebben voor de online bestellingen van toestellen en accessoires. We verleggen de focus van ‘wat tijdelijk niet meer mag’ naar ‘wat wel nog mag’, omdat we ook een positief signaal willen uitsturen.”

Monx is intussen de grootste brander in Limburg van ‘specialty koffie’. Naast de particuliere klanten bieden ook heel wat bedrijven dit merk op de werkvloer aan. “Nu iedereen moet thuiswerken, mag je zeker niet inboeten op de kwaliteit van je koffie”, vindt Jan Kuppers (foto). “Door de opening van de winkel kan iedereen alvast zijn voorraad aanvullen. Bovendien laat het persoonlijk contact toe dat we meer uitleg geven over de afkomst van de bonen, de brandwijze, de smaak en de beste zetwijze.”

Monx gaat er ook workshops en groepsbezoeken organiseren van zodra dit door de coronamaatregelen wordt toegelaten.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt, Sint-Truiden
Hasselt

Wijnhandels houden WK Wijnkennen

Een creatieve invalshoek om lekkere wijn te proeven en te kopen: dat zochten en vonden Laure Kempeneers van wijnhandel Verivino… Lees meer

Sint-Truiden
Sint-Truiden

Diamonds are blue, pears are red

Vanaf deze week liggen de eerste dieprode peren Red Modoc in de winkelrekken. De supermarktketen Lidl heeft hiervoor een exclusiviteitsovereenkomst… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio