Nieuws Limburg Kurago klimt van 1 naar 3 kantoren

Kurago klimt van 1 naar 3 kantoren

Kurago klimt van 1 naar 3 kantoren

Kurago, een groepspraktijk gespecialiseerd in de optimalisering van welzijn en de ontwikkeling van werkende mensen, gaat naast het hoofdkantoor in Hasselt, bijkomende vestigingen openen in Maasmechelen en Lommel. Het team van 18 medewerkers wordt uitgebreid om in de hele provincie de expertise op vlak van therapie, coaching en trainingen uit te rollen.

“Dit jaar bestaat onze groepspraktijk 5 jaar”, vertelt zaakvoerder Glenn Baeten. “Nu is het tijd om met onze kennis en knowhow nog meer mensen én organisaties te versterken op vlak van werk en welzijn, en dat kan door een grotere geografische spreiding. Zeker wanneer we denken aan bedrijven die steeds vaker trajecten betalen om hun medewerkers te ondersteunen bij welzijnsthema’s, zoals werk-privébalans, stress en rouw.”

Naast uitbreiding van de hoofdpraktijk in Hasselt zal Kurago op 1 maart een nieuwe vestiging openen in Maasmechelen. Nele Curvers wordt daar de verantwoordelijke. In mei is vervolgens Lommel aan de beurt, waar Joke Schreurs de leiding zal nemen.

Glenn Baeten verklaart de groei van Kurago aan de verkleining van het taboe. “We merken dat mensen steeds sneller de stap zetten richting de professionele hulp van een psycholoog. Psychisch lijden wordt gelukkig meer en meer bespreekbaar. Overheidsinitiatieven, de media en trends in HR zijn hier medeverantwoordelijk voor. Hierdoor kunnen we de aanmeldingen om een traject te starten gewoonweg niet bijhouden, zowel particulier als via bedrijven. We zien dat de nood hoog is, dus brengen we Kurago graag nabij”, besluit hij.

Foto meegeleverd in bijlage van links naar rechts: Joke Schreurs (praktijkhouder Lommel), Nele Curvers (praktijkhouder Maasmechelen), Glenn Baeten (zaakvoerder, Hasselt), Ann Van Cauwelaert (oprichter, Hasselt)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.