Nieuws Limburg Kurt schenkt 25.000 euro aan kwaliteitsvol bedrijf

Kurt schenkt 25.000 euro aan kwaliteitsvol bedrijf

Kurt schenkt 25.000 euro aan kwaliteitsvol bedrijf

Kurt Hensen van ESI-CIT, de kersverse Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar, gaat een voucher van 25.000 euro schenken aan een bedrijf dat inspanningen wil doen om de kwaliteit van zijn producten of processen te verbeteren. De wedstrijd, waarmee Hensen de Limburgse bedrijven wil uitdagen om hun productieproces te optimaliseren, werd ‘Time for a quality boost’ gedoopt.

“Ongeveer elk bedrijf, in om het even welke sector, heeft wel een proces of een onderdeel van een proces dat te verbeteren valt,” zegt hij. “Alleen is men zich daar niet altijd van bewust en denkt men dus ook niet onmiddellijk aan oplossingen. En dat is heel jammer. Vandaar deze wedstrijd: we willen de bedrijven sensibiliseren door hen de kans te bieden op een ‘quality boost’ ter waarde van 25.000 euro.”

De wedstrijd is bewust laagdrempelig gehouden. Inschrijven kan tot 15 augustus via de webstek www.timeforaboost.be. Uit de inzendingen worden drie dossiers genomineerd. De winnaar wordt aangeduid door de jury met mensen van ESI-CIT, Innovatiecentrum Limburg, BAN Vlaanderen, JCI en de provincie Limburg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.