Nieuws Limburg KwadrO wil Wallonië en Brussel veroveren

KwadrO wil Wallonië en Brussel veroveren

KwadrO wil Wallonië en Brussel veroveren

kwadro tongerenKwadrO, het Limburgse franchiseconcept van ramen en deuren, wil na de 16 vestigingen in Vlaanderen, nu ook de vleugels spreiden naar Wallonië en Brussel. Dat heeft directeur Michiel Odeurs gezegd bij de viering van het 10-jarig bestaan van de groep in de gloednieuwe toonzaal van KwadrO Tongeren (investering van 1 miljoen euro, zie foto).

Vanuit die Zuid-Limburgse vestiging werden al klanten bediend in de regio Luik, maar nu is het de bedoeling om de nationale markt af te dekken met bijkomende KwadrO-kantoren en toonzalen. Voor de blinde vlekken worden nu franchisenemers gezocht, die de bestelde materialen in de KwadrO-ateliers kunnen laten fabriceren. De plaatsing gebeurt telkens door ervaren monteurs uit de betreffende regio’s. De expansieplannen gaan gepaard met tientallen nieuwe jobs. Er werken nu al 150 mensen voor KwadrO.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.