Nieuws Limburg La Bottega legt mannen extra in de watten

La Bottega legt mannen extra in de watten

La Bottega legt mannen extra in de watten

Het Hasseltse schoenen- en modewalhalla La Bottega legt in oktober de mannen extra in de watten. “Oktober is de maand van de man. Bij aankoop van een paar herenschoenen kan hij tal van leuke prijzen winnen. Daarnaast organiseren wij meerdere leuke events waarbij we fashion combineren met onder meer diverse tastings en lezingen over ondernemerschap”, zegt zaakvoerster Karine Valy.

La Bottega, een van de weinige resterende pur sang Hasseltse winkels in de binnenstad, heeft ten onrechte de naam om vooral een vrouwenwinkel te zijn. “Nochtans beschikken wij in de streek over het grootste aanbod aan herenschoenen. Er is keuze uit meer dan 50 verschillende merken voor de man van wie we in onze marktcijfers zien dat ze meer en meer met fashion bezig zijn. Heren komen echt wel graag naar onze winkel”, schetst Valy die samen met 45 collega’s La Bottega runt.

Tijd dus om die mannen eens flink te verwennen:

  • Op donderdag 18 oktober komt de Nederlandse schoenlegende Pepijn Van Bommel naar Hasselt. “Hij brengt een uiteenzetting over hoe Van Bommel is uitgegroeid tot het wereldmerk dat het vandaag is en belicht wat succesvol ondernemen is. Wij koppelen dit aan een whisky-tasting en natuurlijk is er ook tijd voor shopping. Elke bezoeker gaat naar huis met een gepersonaliseerde sleutelhanger van Van Bommel. Vergeet u niet in te schrijven”, verduidelijken ze bij La Bottega. (link leggen)
  • Hasselt is op 20 en 21 oktober in de ban van de Jeneverfeesten. “En wij ook. U kan zaterdag bij ons niet alleen komen proeven van fashion, maar ook van jenever.”
  • Nog meer proeven? Jawel, op zaterdag 27 oktober. “Samen met Lavazza genieten wij van de meest gevarieerde koffie
  • Doorlopend zijn er prijzen te winnen. “Exclusieve sjaals, knappe ceinturen …”

 

Nieuw: stylingspakketten voor eindejaar

La Bottega heeft als multibrand store de ideale outfit voor elke vrouw. Maar wat past nu perfect bij wie? Op die vraag krijgen de medewerksters van uw bedrijf een antwoord dankzij persoonlijk stylingadvies van La Bottega. “Het ideale geschenk voor medewerksters die hun uitstraling nog meer power willen geven”, klinkt het. Het stijladvies op uw bedrijf of bij La Bottega kost 99 euro per persoon voor twee uur of 145 euro voor drie uur. Speciale bedrijfsdeals zijn mogelijk vanaf vijf personen. Wilt u meer weten of het personal styling aanbod voor uw bedrijf of wilt u een voorstel op maat? Mail dan naar marketing@labottega.be.

 

La Bottega
Paardsdemerstraat 9
3500 Hasselt
www.labottega.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.