Nieuws Limburg Laatste auto’s bij Ford worden cadeau gedaan

Laatste auto’s bij Ford worden cadeau gedaan

Laatste auto’s bij Ford worden cadeau gedaan

Als er de vakbondsactie van 15 december geen roet in het eten gooit, zal 18 december de laatste dag zijn van de productie bij Ford Genk. Dat heeft de directie aan de ondernemingsraad laten weten. Ze laten zich niet vastpinnen op een datum, mogelijk als drukkingsmiddel om in geval van een boycot de productie na 18 december te laten doorlopen. Bepaalde afdelingen, zoals de Paint, wielenfabriek of persafdeling, zullen deels al vroeger stoppen.

Ford Genk uitlevering autoEr is ook al beslist wat er met de laatste wagens zal gebeuren. De werknemers zullen er hun handtekening op kunnen zetten. De laatste S-Max wordt geschonken aan de stad Genk, de laatste Galaxy aan het begeleidingscentrum voor mindervaliden Ter Heide. Het is nog niet bekend wat er precies als afscheid zal georganiseerd worden voor de werknemers. De vakbonden zijn niet tevreden met de gebrekkige planning en communicatie hieromtrent. De mensen willen immers zo snel mogelijk weten wat ze mogen verwachten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.