Nieuws Limburg LAG uit Bree maakt de Europese Tanker van het Jaar

LAG uit Bree maakt de Europese Tanker van het Jaar

LAG uit Bree maakt de Europese Tanker van het Jaar

LAG Tanker of the year_WEBLAG Trailers uit Bree heeft zopas de prestigieuze award voor Tanker of the Year gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Fuel Oil News in de UK en houdt rekening met de combinatie van de economische waarde, zuinigheid in brandstofverbruik en de verhouding tussen het eigenbgewicht en het draagvermogen.

Het prijsbeest kwam tot stand als een samenwerking tussen vier ondernemingen:
LAG Trailers (producent), Inver Energy (eigenaar), Turners Transport (transportverantwoordelijke) en Williams Tanker Service (servicepartner). Sterke troef van de nieuwe tanktrailer is dat het ontwerp 2 ton lichter is en daardoor het draagvermogen met 2.000 liter kan stijgen. “De brandstof die wij besparen vormt een gigantisch financieel voordeel”, aldus Tony Wilson, commercieel directeur van Inver Energy.

LAG werd geprezen voor de constructie, onder meer omwille van het geringe aantal lasnaden en het vermijden van ieder risico op lekkages.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.