Nieuws Limburg Lanaken is gesmodder in Pietersheim beu

Lanaken is gesmodder in Pietersheim beu

Lanaken is gesmodder in Pietersheim beu

De gekende horecazaak Kasteel Pietersheim in Lanaken staat te koop. De gemeente kan het niet meer aanzien hoe opeenvolgde concessiehouders de verliezen opstapelen en over de kop gaan. Vanaf 16 november wordt de overeenkomst met de huidige concessiehouder beëindigd en kan er een bod worden gedaan voor een openbare verkoop.

pietersheimEr zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet de koper garanderen dat er minstens 5 jaar een horecazaak wordt uitgebaat in het kasteel. Indien het slot opnieuw wordt verkocht, heeft de gemeente telkens voorkooprecht om het opnieuw te verwerven. Het park moet bovendien publiek toegankelijk blijven.

Het pand moet minstens een miljoen euro kosten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer