Nieuws Limburg Lanakens metaalbedrijf gaat meubels ontwerpen

Lanakens metaalbedrijf gaat meubels ontwerpen

Lanakens metaalbedrijf gaat meubels ontwerpen

tafel feroSGV Construct, een metaalverwerkend bedrijf uit Lanaken, dat onder meer trappen, leuningen en poorten fabriceert, heeft het aanbod creatief uitgebreid met een eigen meubilairafdeling.

“Onder de naam FerO! maken we onder meer tafels, rekken en bloembakken volgens eigen ontwerpen,” vertelt Peter Vanderhoven van SGV Construct. “Uiteraard gebruiken we daarbij materialen die we dagelijks in handen hebben, zoals smeedijzer en inox. Aanvullend op de deze meubelcollectie, hebben we een gamma van accessoires samengesteld waarmee een interieur op maat kan uitgetekend worden.”

Op deze manier verbreedt het industriële bedrijf de activiteiten nu de bouwsector onder de crisis te lijden heeft. Een mooi voorbeeld van creatief ondernemerschap om minder afhankelijk te zijn van dipjes in de conjunctuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.