Nieuws Limburg Lanakense woordvoerder van TC naar VITO

Lanakense woordvoerder van TC naar VITO

Lanakense woordvoerder van TC naar VITO

Kathleen Iwens, de woordvoerder van Tessenderlo Group, zegt haar werkgever vaarwel en gaat aan de slag bij het Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) in Mol. “Na 14 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging,” vertelt ze. “Bij het VITO liggen vele projecten te wachten. Het is een kennisinstelling die enorm veel en goed werk aflevert, maar niet altijd de aandacht krijgt die ze verdient. Het wordt mijn taak om met alle stakeholders de communicatie op te zetten en te onderhouden.”

Kathleen IwensKathleen Iwens is afkomstig uit Lanaken (Neerharen) en woont momenteel in Grobbendonk. Ze kwam recent nog veel in het nieuws toen bij Tessenderlo Chemie in Ham een sociaal conflict de kop opstak na de aankondiging van herstructureringen. De communicatie bij Tessenderlo Group zal nu worden gedaan door Ingvild Van Lysebetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.