Nieuws Limburg Lanceer je startup succesvol vanuit een Limburgse incubator

Lanceer je startup succesvol vanuit een Limburgse incubator

Lanceer je startup succesvol vanuit een Limburgse incubator

Corda INC, BioVille, IncubaThor, C-mine Crib, Agropolis, GreenVille, BikeValley en DronePort. Provincie Limburg bruist van de incubatoren, dankzij flinke inspanningen van investeringsmaatschappij LRM in samenwerking met lokale partners. Deze incubatoren vormen vandaag de ideale plek om jouw startup succesvol te lanceren. Weet je ook waarom?

Je startup lanceren vanuit een incubator betekent dat je vooral sneller vooruit kan gaan. Je collega-ondernemers motiveren je, maar ook Limburg Startup haalt alles uit de kast om jou met raad en daad bij te staan en zorgt voor een korte opvolging. Daarvoor werd de IT-tool Innovatrix ontwikkeld, dat je vooruitgang en uitdagingen kan detecteren en opvolgen.

Opvolging door programma-managers

Door kort op de bal te spelen en snel te schakelen, wordt er terrein gewonnen. Expertise wordt aangeboden door 6 partners die bijstaan op vlak van HR (SD Worx) , Legal en Taks (Van Havermaet), Bescherming en octrooien (Gevers) en Finance (KBC en Start it @KBC). POM Limburg is vertegenwoordigd in de verschillende locaties via de POM Antennes.

Sales, sales en nog eens sales!

Startups zoeken klanten om hun innovatieve producten en diensten aan te bieden. Het is niet altijd makkelijk om de juiste contacten te leggen. Zonder sales geen omzet en zonder omzet geen bedrijf. Door de klanten van startups uit de incubatoren in kaart te brengen, kunnen ze sneller afspraken maken. Ze kunnen surfen op bestaande klantenrelaties waardoor koude prospectie net iets warmer wordt. Om dit proces in goede banen te leiden, is er de CommunityBooster.io.

Matchmaking: nationaal en internationaal

Kiezen voor een incubator is ook kiezen voor expertise. Daarom word je geïntroduceerd bij interessante partijen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Dit kunnen collega-ondernemers zijn, potentiële klanten of organisaties waar je kan tanken om te groeien. Doorverwijzingen stoppen niet aan de grenzen. Zo wordt nauw samengewerkt met andere startup ecosystemen zoals Brightlands, BELCHAM, DigiHub Aken en LIOF.

Limburg Startup: The power of community

Limburg Startup, opgericht onder de vleugels van LRM en met de steun van de Provincie Limburg, fungeert hier als loketfunctie voor startups en pré-startups. Limburg Startup biedt een platform voor meer dan 250 coaches, organiseert online en offline events en verbindt alle Limburgse stakeholders.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.