Nieuws Limburg Landboom bakent land af met boom in Beringen

Landboom bakent land af met boom in Beringen

Landboom bakent land af met boom in Beringen

Landboom, een bedrijf dat bomen plant, beheert en verzorgt, zal zich later dit jaar vestigen in het hoofdgebouw van de Be-MINE-site in Beringen. Om hun komst te vereeuwigen, werd alvast een symbolische boom geplant op Be-MINE.

Landboom adviseert bedrijven, particulieren en overheidsorganisaties bij de keuze van de bomensoorten, de planttechnieken, verplantingen van grote bomen, snoeitechnieken en veiligheidscontroles. De lokale afdelingen, die verspreid zijn over heel Vlaanderen, kunnen instaan voor het uitvoeren van de werken aan of rond de bomen. Het bedrijf groeit snel. Vandaar dat de locatie in Heusden-Zolder te klein werd en een nieuwe uitvalsbasis werd gezocht. Die werd gevonden in de schaduw van het duikcentrum Todi op de voormalige mijnsite van Beringen.

Landboom vervoegt de groep United Experts, samen goed voor 65 medewerkers, vanuit Heusden-Zolder naar de nieuwe locatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.