Nieuws Limburg Lap, nog eens 35 specialisten erbij voor Cegeka

Lap, nog eens 35 specialisten erbij voor Cegeka

Lap, nog eens 35 specialisten erbij voor Cegeka

IT-bedrijf Cegeka uit Hasselt neemt alle aandelen over van consultancybureau Finavista. De nieuwste telg in de groep Knaepen-Bijnens is vooral in Nederland actief op vlak van data (migratie, governance, kwaliteit en analyse). Er werken 35 mensen, die de groep van 6.000 vervoegen.

Tot klanten van Finavista behoren verzekeraars en pensioenuitvoerders, maar ook ondernemingen in de logistiek, zorg en (semi)overheid. De organisatie is gevestigd in het Nederlandse Utrecht. “Deze overname past in de strategie van Cegeka om in te spelen op de steeds grotere rol die data spelen in de beslissingen die een organisatie dagelijks moet nemen”, zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka. “Voor Finavista biedt de aansluiting bij Cegeka mogelijkheden voor verdere groei in dienstenontwikkeling en marktverbreding.”

Cegeka telt nu meer dan 6.000 werknemers, verspreid over 11 landen. In 2019 behaalde de groep een geconsolideerde omzet van 561 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.