Nieuws Limburg Laurence Libert stapt in communicatiebureau Hands

Laurence Libert stapt in communicatiebureau Hands

Laurence Libert stapt in communicatiebureau Hands

Laurence Libert (32), voormalig Vlaams volksvertegenwoordiger voor de Open VLD en gewezen schepen van de stad Hasselt, wordt partner van het Hasseltse media- en communicatiebureau Hands. Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen viel Laurence Libert in Hasselt uit de boot.

Ook medewerker Stijn Martens wordt partner bij Hands. “Na negen jaar breiden we ons management fors uit”, zegt Kristof Schiepers, die samen met Stephan Bruninx het bedrijf in 2004 oprichtte. “Het afgelopen jaar hebben we een enorme groei gekend en is onze klantenportefeuille sterk toegenomen. Bovendien stijgt bij onze klanten de vraag naar strategische begeleiding bij hun communicatieproces. Met Laurence Libert, die tien jaar ervaring heeft in strategische beleidsprocessen, kunnen we een antwoord bieden op die vraag.”

laurence_libert_(OPen_Vld)
Laurence Libert is alvast opgelucht. “Ik kijk er naar uit deze uitdaging aan te gaan”, zegt ze in een reactie. “Vooral de strategische communicatie wordt mijn werkterrein.”

Hands werkt voor kmo’s en overheden. Het bureau beschikt over een eigen online afdeling en werkt met een team van 11 professionals.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.