Nieuws Limburg Le Pain Quotidien opent eerste vestiging in Limburg

Le Pain Quotidien opent eerste vestiging in Limburg

Le Pain Quotidien opent eerste vestiging in Limburg

De succesvolle bakkerijketen Le Pain Quotidien opent volgende week zijn eerste vestiging in Limburg. De keten neemt zijn intrek in het geklasseerde pand ‘De Gulden Sadel’ aan de Havermarkt in Hasselt, dat stamt uit de 15de eeuw. Le Pain Quotidien werd in 1990 gelanceerd door Alain Coumont in Brussel. Het concept is een mengvorm van een bakkerij en een restaurant, gevestigd in een erg klassiek kader. Dat concept sloeg aan, zo bewijzen de cijfers van vandaag. Le Pain Quotidien is vandaag aanwezig in 18 landen met 160 vestigingen. In de VS telt Le Pain Quotidien al meer dan 50 winkels, en kreeg daarvoor onlangs de onderscheiding ‘Belgian-American Company of the Year’.

In ons land telt de keten momenteel 26 winkels, maar in Limburg was Le Pain Quotidien nog niet aanwezig. “Le Pain Quotidien had al ooit een winkel in Hasselt, maar dat was geen succes. “Wij zijn daarom blij dat we nu opnieuw in Hasselt aanwezig zijn”, zegt een woordvoerster van de keten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.