“Nee, ik voel me geen rolmodel als vrouwelijke baas”
Elk jaar vertrekken er ruim 180 miljoen spuitbussen slagroom uit de fabriek van FrieslandCampina in Lummen. Daarmee is het bedrijf… Lees meer
De succesvolle bakkerijketen Le Pain Quotidien opent volgende week zijn eerste vestiging in Limburg. De keten neemt zijn intrek in het geklasseerde pand ‘De Gulden Sadel’ aan de Havermarkt in Hasselt, dat stamt uit de 15de eeuw. Le Pain Quotidien werd in 1990 gelanceerd door Alain Coumont in Brussel. Het concept is een mengvorm van een bakkerij en een restaurant, gevestigd in een erg klassiek kader. Dat concept sloeg aan, zo bewijzen de cijfers van vandaag. Le Pain Quotidien is vandaag aanwezig in 18 landen met 160 vestigingen. In de VS telt Le Pain Quotidien al meer dan 50 winkels, en kreeg daarvoor onlangs de onderscheiding ‘Belgian-American Company of the Year’.
In ons land telt de keten momenteel 26 winkels, maar in Limburg was Le Pain Quotidien nog niet aanwezig. “Le Pain Quotidien had al ooit een winkel in Hasselt, maar dat was geen succes. “Wij zijn daarom blij dat we nu opnieuw in Hasselt aanwezig zijn”, zegt een woordvoerster van de keten.
Elk jaar vertrekken er ruim 180 miljoen spuitbussen slagroom uit de fabriek van FrieslandCampina in Lummen. Daarmee is het bedrijf… Lees meer
Het was daar nogal een slagveld aan de keukentafel ten huize Peeters-Van Zon. Nand Peeters, 22-jarige zoon van Marion Van… Lees meer
De 135 jaar oude distillerie Fryns heeft op twee internationale wedstrijden in Londen 5 medailles in de wacht gesleept. Daarmee… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen