Nieuws Limburg Lecoque legt niet alle eieren in 1 mand

Lecoque legt niet alle eieren in 1 mand

Lecoque legt niet alle eieren in 1 mand

koko lecoqueEen ei is ongetwijfeld één van de simpelste basisproducten ooit. Wie het op de markt brengt, heeft dan ook niet veel marge voor innovatie. Of toch? Want Lecoque Eggs in Tongeren, één van de grootste eiverwerkende bedrijven in ons land (er kunnen per uur 50.000 eieren worden gekookt en gekleurd of gepeld…), gaat na het aanleveren van eieren aan de supermarkten en groothandels (B-to-B), nu ook rechtstreeks naar de consument. Kok’o is de naam van een pakje met 2 hardgekookte en gepelde eitjes die direct kunnen verwerkt wordt in een slaatje of bij de asperges op Vlaamse wijze… Het bedrijf mikt met een nationale mediacampagne op een ruime verspreiding. Ook in Europa, waar momenteel al 3 miljoen mensen de eitjes van Lecoque voor de kiezen krijgen geschoven.

Een positief economisch verhaal in een zeer klassieke sector: het zijn voorbeelden waar Limburg zich aan kan optrekken om de revival van onze provincie mogelijk te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.