Nieuws Limburg Leen Ceyssens neemt familiebedrijf over

Leen Ceyssens neemt familiebedrijf over

Leen Ceyssens neemt familiebedrijf over

In 2006 startten Miet Jehoul en wijlen Anita Leyssen het verhaal van NET=NET, een familiaal dienstenchequebedrijf met vier vestigingen in Limburg. Veertien jaar later staat de tweede generatie klaar, want dochter Leen Ceyssens neemt de onderneming volledig over. Ze drukt meteen haar stempel met een nieuwe slogan die het bedrijf omschrijft: ‘De schitterende familie’.

“Vandaag hebben we meer dan 220 huishoudhulpen aan de slag bij 1200 gezinnen”, vertelt kersverse zaakvoerder Leen Ceyssens. “De bouwstenen vanaf de eerste dag, representeren nog altijd waar we vandaag voor staan: een schitterende familie die zich onderscheidt in het huishoudelijke vak. Zo willen we ook echt het verschil maken: met huishoudhulpen die ons als hun familie beschouwen.”

Leen Ceyssens is ambitieus: “Eind 2019 hebben we een investeringsplan vooropgesteld dat zich uitstrekt over 2 jaar. Begin 2020 zijn we gestart met de digitalisering van onze organisatie, en kregen onze communicatie en sociale mediakanalen een upgrade. Ondanks de coronaperiode, die ook in onze sector sterk voelbaar was, blijven we trouw aan onze investeringsstrategie. Zo plannen we een tweede investeringsfase in 2021 waarbij we nieuwe vestigingen zullen openen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.