Nieuws Limburg Leeuw van de Export komt naar Hasselt

Leeuw van de Export komt naar Hasselt

Leeuw van de Export komt naar Hasselt

Op dinsdag 18 juni wordt bekendgemaakt welke twee Vlaamse bedrijven de prestigieuze Leeuw van de Export in de wacht slepen. Er worden zo’n 750 genodigden verwacht in het Cultureel Centrum van Hasselt, dat als gastheer voor de uitreiking mag fungeren. Minister-president Kris Peeters zal tijdens de ceremonie één onderneming met meer dan 50 werknemers en één met minder dan 50 personeelsleden op het hoogste schavot plaatsen.

leeuw van de exportDe prijs die 12 jaar geleden in het leven werd geroepen door Flanders Investment & Trade (FIT, destijds nog Export Vlaanderen), bekroont bedrijven voor hun uitzonderlijke prestaties op exportvlak. Ze worden beoordeeld op hun omzetcijfers, geografische diversificatie, financiële performantie, marketingtools, innovatie, duurzaam ondernemen, toekomstperspectieven, enzovoort. Inschrijven kan nog tot 19 april via www.leeuwvandeexport.be.

Export is en blijft uiterst belangrijk voor onze economie. In de eerste 10 maanden van 2012 steeg de Vlaamse export met 2,8% tot € 241,1 miljard.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.