Nieuws Limburg Leo Alders nieuwe baas van Borealis in Beringen

Leo Alders nieuwe baas van Borealis in Beringen

Leo Alders nieuwe baas van Borealis in Beringen

Leo Alders uit Lommel is aangesteld als nieuwe Site Director van chemiegroep Borealis in Beringen. Op deze locatie heeft Borealis twee polypropyleen-fabrieken (PP) en een compoundingfabriek met een totale productiecapaciteit van 385.000 ton per jaar. Van het product dat Borealis maakt, worden uiteindelijk toepassingen gemaakt als voedselverpakkingen, bumpers voor auto’s, medische materialen of onderdelen van elektronische apparatuur.

Leo Alders volgt in zijn nieuwe functie Alain Vaneerdewegh op. Hij geeft er leiding aan 590 mensen. De nieuwe topman, die sinds 1989 voor Borealis werkt en daar zowel nationaal als internationaal diverse departementen aanstuurde, wil focussen op kennis en gemotiveerd samenwerken. “Ik werk graag met mensen en probeer op hun inbreng te bouwen. Daarbij kan het voortdurend investeren in kennis en opleiding de inbreng van medewerkers alleen maar optimaliseren. Daarom vind ik de functie van locatieleider een mooie uitdaging, waarbij je de kans krijgt om samen te werken en af te stemmen met een grote groep mensen om tot een goed resultaat te komen.”

De kersverse directeur werd meteen voor de leeuwen geworpen op de familiedag bij Borealis, waar meer dan 1000 bloedverwanten en vrienden van het personeel, tot ieders tevredenheid een kijkje kwamen nemen in de fabrieken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.