Nieuws Limburg Leo Janssen nieuwe voorzitter Trioc

Leo Janssen nieuwe voorzitter Trioc

Leo Janssen nieuwe voorzitter Trioc

Tijdens de jaarvergadering van de Ondernemingsclub TRIOC (De ondernemersclub van Peer, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode) werd Leo Janssen aangesteld als nieuwe voorzitter van de Ondernemingsclub TRIOC. Hij treedt hierbij in de voetsporen van uittredend voorzitter Denis Heylen (Groep Heylen).

Le Janssen.

Leo Janssen.

Na verschillende ervaringen bij andere firma’s actief in de wegenbouw kriebelde het heel hard om zelf het roer in handen te nemen en zo werd Leo in maart 2007 eigenaar  en zaakvoerder van Wegenbouw Martin en Groezarec.

Wegenbouw Martin is binnen en buiten onze regio gekend als totaal aannemer van allerhande infrastructuurwerken. Groezarec is als producent van hoogwaardige bouwpuin-granulaten voor de wegenbouw een dochteronderneming van Wegenbouw Martin.

De Ondernemingsclub TRIOC werd 11 jaar geleden opgericht en is vandaag uitgegroeid tot een begrip in de drie gemeenten. Naast informatie- en overlegvergaderingen, een netwerk voor contacten, is het overleg met de gemeentebesturen één van de belangrijkste opdrachten.

De nieuwe voorzitter wil de ondernemingsclub verder uitbouwen als ontmoetingsplatform en wil ook de banden tussen bedrijven en onderwijs in de regio verder aanhalen.

VKW Limburg voert het secretariaat bij de ondernemingsclub.

Leo Janssen is gehuwd met Linda Seegers en heeft twee dochters.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.