Nieuws Limburg Leon Donders van Haven Genk naar Ridley

Leon Donders van Haven Genk naar Ridley

Leon Donders van Haven Genk naar Ridley

Leon DondersLeon Donders, Managing Director van Haven Genk, maakt de overstap naar fietsenproducent Ridley in Beringen. Daar zal hij de functie van Plant Manager gaan opnemen. “Hij krijgt de taak om Ridley mee te loodsen naar een nieuwe groeifase en zal het team ondersteunen om de benijdenswaardige positie van wereldwijd technologisch marktleider te verstevigen,” zegt Deputy CEO Marc Hufkens in zijn kerstboodschap.

Andere uitdagingen die Donders samen met de rest van het management bij Ridley krijgt voorgeschoven, zijn de verdere uitbouw van de cluster van wielergerelateerde bedrijven, Bike Valley (met o.a. ook Minerva en Bioracer) en het Green Urban Mobility Project. Dit laatste is de ontwikkeling van een voertuig dat op korte termijn een antwoord kan bieden op onze huidige mobiliteitsproblemen en behoeften. Een eerste proefrit met een prototype werd vorige week succesvol uitgevoerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.