Nieuws Limburg Leon Kustermans gaat Clavis aansturen

Leon Kustermans gaat Clavis aansturen

Leon Kustermans gaat Clavis aansturen

Uitgeverij Clavis, die na een korte doortocht van LRM opnieuw volledig in familiale handen is, heeft Leon Kustermans aangesteld als nieuwe General Manager. Kustermans was vroeger oprichter en CEO van Lascaux NV en in de jaren negentig één van de pioniers qua nieuwe media in de Benelux. Zijn CD-roms voor kinderen van 2 tot 12 jaar werden meermaals bekroond en zijn uitgegeven in heel West-Europa en Noord-Amerika. Binnen Clavis Uitgeverij zal Leon Kustermans instaan voor het dagelijkse beleid en voor de uitbouw van de digitale strategie.

“Clavis uitgeverij heeft als geen ander oog voor kwaliteit, vanuit een grote gevoeligheid voor de leefwereld van kinderen en jongeren,” zegt hij. “Het keur aan auteurs en illustratoren, het multidisciplinair team en de internationale visie vormen dan ook de beste garantie voor de toekomst, in zowel gedrukte als digitale vorm.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.