Nieuws Limburg Les Canailles: kledinglijn vanuit Saint-Trondpez

Les Canailles: kledinglijn vanuit Saint-Trondpez

Les Canailles: kledinglijn vanuit Saint-Trondpez

Niet toevallig op ‘meisjesdag’ lanceren Céline Malyster en Elisa De Rosa, collega’s bij Callexcell in Sint-Truiden, hun erg originele kledinglabel Les Canailles. Net als de drie heren die zopas een kledinglijn met Limburgse woorden op de markt brachten, is er ook bij deze Limburgse madammen ‘een flinke hoek af’.

“Onze slogan luidt: Perfect is saai, als canaille is het leven veel plezanter!”, lacht Céline Malyster. “We gaan prat op onze gebreken: arm schaap, simpel duif en schele otter. Dat zijn een aantal woorden die we op onze T-shirts, sweaters, hemden en hoodies zetten. Voorwaarde is dat je het lef hebt om aan zelfspot te doen. Want geef toe, we hebben allemaal wel eens een ‘simpel duif’-moment.”

Andere boodschap die op de kleding van Les Canailles prijkt: Saint-Trondpez… “We willen Limburg op de kaart zetten en dan vooral onze hometown Sint-Truiden”, aldus Elisa De Rosa. “Want Sint-Truiden has it all: fashion, culture, food and fruit! Saint-Tropez has got nothing on us… Het strand is het enige dat ontbreekt. Daarom dopen we met veel trots onze stad als Saint-Trondpez.”

Tot slot nog dit: de dames ontwerpen elk item zelf en werken het met de hand af. Dus 100% Made in Limburg!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.