Lesire naar Rigo, vaarwel Wilms

Andres Lesire wordt commercieel directeur bij Rigorgeous, het snelgroeiende bedrijf van beauty-onderneemster Caroline Rigo. Tot dusver was hij actief als marketingmanager bij leveranciers in de bouwsector, zoals Belisol/Kwadro en recent nog zonwering Wilms.

“We zijn een jong bedrijf in volle uitbouw en ontwikkeling, dat op het vlak van marketing en sales nood had aan extra ervaring", aldus Caroline Rigo. "Die vinden we bij Andres Lesire (45), die meteen enthousiast was om mee te stappen in ons groeiverhaal. Naast zijn 20 jaar ervaring is hij creatief en commercieel gedreven. Een atypische combinatie, maar ik merk dat hij nu al een meerwaarde is voor ons jonge team van 50 medewerkers. Andres wordt mijn rechterhand en stapt als nieuwe commerciële directeur ook mee in de directie. Hij zal mee instaan voor het realiseren van nieuwe uitdagingen, zoals de uitbreidingsmogelijkheden richting Wallonië en onze buurlanden Nederland en Frankrijk. Het uitrollen van nieuwe concepten, strategische partnerships: het zijn allemaal zaken die nog op de planning staan en waar we naar uitkijken.”

Lesire start met gezonde ambitie aan dit nieuwe hoofdstuk: "De aanhoudende groei continueren is één van mijn uitdagingen. Het verder uitrollen van de Café Beauté-beautystores is zeker een mogelijkheid, maar daarnaast zie ik nog veel kansen voor de verschillende merken en concepten binnen het Rigorgeous-geheel. Het enthousiasme van het team heeft bij mij de doorslag gegeven om er samen volledig voor te gaan. Caroline won dit jaar zowel de JCI award Jonge ondernemer van het jaar, was nationaal genomineerd en won ook de Livia Award. Voor mij is het een hele eer om haar rechterhand te worden.”