Nieuws Limburg Leuven is 5e Officenter in 4 jaar tijd

Leuven is 5e Officenter in 4 jaar tijd

Leuven is 5e Officenter in 4 jaar tijd

De Hasseltse groep van bedrijvencentra Officenter, gaat in Haasrode bij Leuven 2,5 miljoen euro investeren in een bijkomende vestiging. Naast Hasselt zelf, Turnhout, Aartselaar en Maastricht, is het al de 5e keer in 4 jaar tijd dat Christa Jouck en Koen Batsleer een lintje gaan mogen doorknippen.

Nadat de vernieuwde formule van flexibele kantoorverhuur een succes bleek in Hasselt, volgden in een snel tempo gelijkaardige Officenters in Turnhout, Aartselaar (A12) en Maastricht. Alle vier zijn ze nu volzet of toch op goede weg. “Het gaat allemaal sneller en beter dan we verwacht hadden,” zegt Christa Jouck, die bij Officenter de operationele leiding in handen heeft.

Office met Crista Youck enGeel-Herentals
Binnenkort gaat de groep van bedrijvencentra dus over tot aankoop van een vijfde gebouw in de regio Leuven. Dat wordt het voormalige gebouw van Honeywell in Haasrode, op een steenworp van de E40. De totale investering is begroot op 2,5 miljoen euro. “Er zijn 20 kandidaten om mee te investeren, en we zoeken er eigenlijk maar twaalf,” zegt Koen Batsleer. In de maand mei moet het gebouw al volledig gerenoveerd zijn en kunnen de eerste huurders hun intrek nemen. Met zijn 2.000 m² wordt Leuven wat kleiner dan de vier andere Officenters. Maar in de regio Leuven zijn er weinig of geen alternatieven.

Wordt dit het voorlopige sluitstuk van de groep Officenter? “We willen de managementkost zo laag mogelijk houden. Het is duidelijk dat we met Leuven erbij ongeveer het maximum bereiken als we de groep met ons tweeën willen blijven managen,” zeggen Jouck en Batsleer. “Van de andere kant: het zou mooi zijn als we nog een zesde Officenter in de regio Geel-Herentals konden beginnen. We gaan er in elk geval nog eens goed over nadenken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.